Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Farm to Table French Phrasebook: Master the Culture, Language and Savoir Faire of French Cuisine

4.17/5 (64 ratings by Goodreads)
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 04-Nov-2014
  • Leidėjas: Ulysses Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781612433806
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 04-Nov-2014
  • Leidėjas: Ulysses Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781612433806

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

French culinary phrases, foodie terms, and cultural tips come together in the ultimate food-lover’s guide pays des délices.  Everyone can tell the difference between Brie and Caembert, but few know their Valençay from Pélardon. Luckily, The Farm to Table French Phrasebook serves up the vital French expressions other guides leave off the plate. From the specialty vocabulary of chefs in gourmet restaurants to slang terms rarely heard outside a country market, here’s everything the reader needs for a gourmet tour of France (or the local bistro!).  A comprehensive language guide for food lovers, this indispensable companion also offers a fascinating history of French eats, complete with delicious facts about the cuisines of every region from Alsace’s pinot gris to Normandy’s Pot-au-feu. This beautifully illustrated book is perfect to take along for a day of sampling gourmet local specialties, or it makes a great present for the Francophile in your life.The Farm to Table French Phrasebook opens a bountiful world of food that you won’t find in any textbook or classroom:• Navigate produce markets, charcuteries and patisseries• Prepare meals the French way with delicious, authentic recipes• Speak the lingo of Paris’s top restaurants and bistros• Pair regional wines with delightful cheeses• Master the proper table etiquette for dining at a friend’s house