Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Functional and Molecular Glycobiology

(Oxford Brookes University, UK), , (University of Westminster, UK)
  • Formatas: 298 pages
  • Serija: Advanced Texts
  • Išleidimo metai: 14-Jun-2023
  • Leidėjas: Bios Scientific Publishers Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781000943740
  • Formatas: 298 pages
  • Serija: Advanced Texts
  • Išleidimo metai: 14-Jun-2023
  • Leidėjas: Bios Scientific Publishers Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781000943740

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Functional and Molecular Glycobiology explains the chemistry of carbohydrates, and the biosynthesis and diversity of different types of glycans. It looks at the functional role of glycoconjugate compounds in normal cellular processes, in both disease and development. The book also describes how these compounds can be studied, analysed and manipulated for use in biotechnology. Functional and Molecular Glycobiology is a unique introduction to the field bridging the gap between introductory books and current research.
Ch
1. An introduction to carbohydrate chemistry. Ch
2. Enzymes of glycosylation - the glycosyltransferases. Ch
3. Polysaccharides. Ch
4. N-linked glycoproteins. Ch
5. O-linked (mucin-type) glycoproteins. Ch
6. O-glcnac glycosylation of nuclear and cytosolic proteins. Ch
7. Species specific and unusual types of glycoprotein glycosylation. Ch
8. Glycoconjugates of the extracellular matrix of animals. Ch
9. Glycosphingolipids. Ch
10. Glycan chain extension and some common and important glycan structures. Ch
11. Sialic acids. Ch
12. Glycosylphosphatidylinositol (gpi)-anchored proteins. Ch
13. Carbohydrate-binding proteins (lectins). Ch
14. Tools for carbohydrate analysis. Ch
15. Modulation of glycan expression using inhibitors of N- and O-linked glycoconjugate processing, and transgenic technology. Ch
16. Disease processes in which carbohydrates are involved. Ch
17. Carbohydrate-based therapeutics. Ch18. Carbohydrate biotechnology.
Dr SusanBrooks, Dr M Dwek, Udo Schumacher