neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Dedication | 7 | (2) | |
List of Illustrations | 9 | (2) | |
Acknowledgments | 11 | (2) | |
Introduction | 13 | (6) | |
Chapter 1 Overview of Brewing Techniques With Emphasis on Changes in Equipment and Raw Materials: 1500-2000 | 19 | (34) | |
Chapter 2 Brewery Architectural Developments: 1500-2000 | 53 | (28) | |
Chapter 3 Makers' Marks, Patents, Labels, Production Dates, Beer Containers, and Other Evidence | 81 | (12) | |
Appendix I A Chronology of Brewing in the New World | 93 | (30) | |
Appendix II Glossary of Brewing Terms Used in This Volume | 123 | (4) | |
Appendix III Organizations That Assist in Identifying Brewery Artifacts | 127 | (2) | |
Appendix IV Archaeological Excavations of Breweries and Related Sites for Comparative Purposes | 129 | (6) | |
Bibliography | 135 | (10) | |
Index | 145 | (7) | |
About the Author | 152 |