Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: New Orleans: The Underground Guide

, By (photographer) , By (photographer)
  • Formatas: 264 pages
  • Išleidimo metai: 10-Feb-2014
  • Leidėjas: LSU Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780807156087
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 264 pages
  • Išleidimo metai: 10-Feb-2014
  • Leidėjas: LSU Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780807156087
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Red beans and rice, trad jazz, and second lines are the Big Easy's calling cards, but beyond where the carriage rides take you is a city brimming with genre-defying music, transnational cuisine, and pockets of wild, artistic locals that challenge preconceived notions of what it means to be New Orleans.
With a respectful nod to the traditional and a full embrace of the obscure, New Orleans: The Underground Guide is a resource for discovering the city as it really is -- as much brass bands and boas as it is bounce and bicycle tours. From a speakeasy in the Bywater neighborhood to the delightfully sketchy vibe of St. Roch Tavern, lead author Michael Patrick Welch uncovers an unexpected tableau of musicians, venues, and novel ways to pass the bon temps.
Contents include but are not limited to: where to get naked, how to make the most of Mardi Gras according to banjo player Geoff Douville, what to order from the delicious Slavic menu at Siberia, where to find the New Orleans Giant Puppet Festival, how to catch a performance by the New Movement comedy troupe, where to rent a kayak, and how to get in on the "bed and beverage" experience at the Royal Street Inn.