Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Quinoa: Botany, Production and Uses

Contributions by (Centro de Estudios Avanzados en Zonas Įridas (CEAZA), Chile), (Amity University Uttar Pradesh [Lucknow Campus], India), Contributions by (Universidad Arturo Prat., Chile), Contributions by (CIRAD, France), (Amity University Uttar Pradesh [Lucknow Campus], India)
  • Formatas: 264 pages
  • Serija: Botany, Production and Uses
  • Išleidimo metai: 23-Sep-2013
  • Leidėjas: CABI Publishing
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781780642277
  • Formatas: 264 pages
  • Serija: Botany, Production and Uses
  • Išleidimo metai: 23-Sep-2013
  • Leidėjas: CABI Publishing
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781780642277

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Bhargava and Srivastava (both biotechnology, Amity U. Uttar Pradesh-Lucknow, India), with help from fellow scientists in Latin America and France, present a reference to quinoa (Chenopodium quinoa), long grown in the Andes Mountains of South America and now gaining popularity as a grain-type food around the world. The information should help the efforts being made to spread the cultivation to other locations in order to increase the world's harvest and lower the cost. The topics include historical perspectives and domestication, distribution, taxonomy, cytology and genome size, crop production and management, stress tolerance, breeding, molecular studies, saponins, and transparency from production to consumption. Distributed in the US by Stylus Publishing. Annotation ©2013 Book News, Inc., Portland, OR (booknews.com)

Daugiau informacijos

The first comprehensive review of one of the worlds most important crops for future food security.
Contributors vii
Preface ix
Acknowledgements xiii
PART I INTRODUCTION AND HISTORY
1 Introduction
1(15)
2 Historical Perspectives and Domestication
16(20)
Didier Bazile
Francisco Fuentes
Angel Mujica
3 Distribution
36(12)
PART II PHYLOGENY AND SYSTEMATICS
4 Taxonomy
48(13)
5 Cytology and Genome Size
61(16)
PART III BOTANY AND AGROTECHNOLOGY
6 Botany
77(13)
7 Crop Production and Management
90(13)
8 Stress Tolerance
103(25)
9 Diseases and Pests
128(19)
10 Breeding
147(21)
11 Molecular Studies
168(17)
Francisco Fuentes
Andres Zurita-Silva
PART IV QUALITATIVE ASPECTS, ECONOMICS AND MARKETING
12 Chemistry
185(29)
13 Saponins
214(20)
14 Transparency from Production to Consumption: New Challenges for the Quinoa Market Chain
234(7)
Enrique A. Martinez
Pablo Olguin
Index 241
Atul Bhargava is senior lecturer at Amity University Uttar Pradesh, Lucknow, India Shilpi Srivastava is lecturer at Amity University Uttar Pradesh, Lucknow, India