Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Time Machine

  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 13-Aug-2013
  • Leidėjas: Galley Beggar Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781910296059
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 13-Aug-2013
  • Leidėjas: Galley Beggar Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781910296059
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

"We grew up in households where food was important. We grew up in households where the kitchen was the centre of our universes. The main family thoroughfare happened in our kitchens." ?The Time Machine’ is a new novella about food and grief by award-winning author Nikesh Shukla. It tells of Ashok’s attempts to cook food like mum used to make. If he succeeds, his time machine will have worked and he’ll be transported back to a time when the family home was alive with the sounds of cricket, the smell of food and the presence of his mother. The story is a tender, funny ode to home-cooked Gujarati cooking (?not tandoori or balti, are you rogan joshing me?’), peppered with family recipes and charmingly outdated wisdom from over-bearing aunties.