Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 21-Nov-2024
  • Leidėjas: Elsevier Science
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780443297298
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 21-Nov-2024
  • Leidėjas: Elsevier Science
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780443297298
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry, Volume 85 in this series, highlights new advances in the field, with this new volume presenting interesting chapters written by an international board of authors. - Provides the authority and expertise of leading contributors from an international board of authors- Presents the latest release in Advances in Carbohydrate Chemistry and Biochemistry serials- Updated release includes the latest information in the field