Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Advances in Hyperspectral Imaging Research

Edited by
  • Formatas: 152 pages
  • Išleidimo metai: 01-Sep-2014
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781633217935
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 152 pages
  • Išleidimo metai: 01-Sep-2014
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781633217935
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Hyperspectral imaging (HSI), known also as chemical or spectroscopic imaging, is an emerging platform technology that integrates conventional imaging and spectroscopy to attain both spatial and spectral information from an object. Although hyperspectral imaging was originally developed for remote sensing, it recently has gained wide recognition as a non-destructive and fast quality and safety analysis and assessment method for a wide range of food products. This book discusses hyperspectral imaging data processes and its application in food products, as well as the use of HSI for detecting changes in retinal vessel blood oxygen saturation; the performance evaluation of CCSDS lossless compression standard for multi/HSI; and multidimensional approach of infrared imaging spectra and morphology of oral squamous cell carcinoma.