Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Alternative Protein Sources: Balancing Food Innovation, Sustainability, Nutrition, and Health: Proceedings of a Workshop

  • Formatas: 148 pages
  • Išleidimo metai: 24-May-2023
  • Leidėjas: National Academies Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780309701334
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 148 pages
  • Išleidimo metai: 24-May-2023
  • Leidėjas: National Academies Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780309701334
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Alternative protein sources, which can be derived from plant and animal cells or created by precision fermentation, can have health, environmental, socio-economic, and ethical impacts. With a variety of types of alternative proteins being developed and available on the market, consumers, regulatory agencies, manufacturers, and researchers are faced with many different considerations. The National Academies Food Forum hosted a workshop that took a multi-sector approach to explore the state of the science on alternative protein sources as they relate to issues around diet quality, nutrition, and sustainability. The workshop also examined how alternative protein food processing innovations can be balanced in a way that optimizes nutritional content, affordability, and accessibility. This Proceedings of a Workshop summarizes the discussions held during the workshop.

Table of Contents



Front Matter 1 Introduction 2 Current Protein Challenges 3 Implications for the Industry, Consumers, and Regulators 4 Balancing Innovation in Alternative Protein Processing with Sustainability, Health, Affordability, and Accessibility References Appendix A: Workshop Agenda Appendix B: Acronyms and Abbreviations Appendix C: Biographical Sketches of Workshop Speakers and Planning Committee Members