neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
1. Food Spices: An Overview
2. Terpenes and terpenoids containing food spices
3. Oleoresins containing Food spices
4. Occurrence and Risk Assessment of Pyrrolizidine Alkaloids in Spices and Culinary Herbs from Various Geographical Origins
5. Polyphenols and Flavonoids Containing Food Spices
6. Qualitative diagnostic features of terpenes and terpenoids containing food spices
7. Qualitative diagnostic features of oleoresins containing food spices
8. Qualitative diagnostic features of Alkaloidal spices
9. Qualitative diagnostic features of polyphenols and flavonoids containing food spices
10. HPLC analysis of food spices
11. LC-MS and LC-MS/MS analysis of food spices
12. GC and GC-MS analysis of food spices
13. HPTLC Analysis of Food Spices
14. Capillary Electrophoresis
15. The Application of NMR Spectroscopy and Chemometrics in Authentication of Spices
16. Non-destructive Testing Methods of Spices