Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Animal nutrition and the influence of probiotics

  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 30-Jan-2019
  • Leidėjas: Delve Publishing
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781773618418
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 30-Jan-2019
  • Leidėjas: Delve Publishing
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781773618418
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Probiotics have been shown to promote growth, improve efficiencyof feed utilization, protect host from intestinal infectionand stimulate immune responses in farm animals. In layingchicken, probiotics increased hen-gay egg production. This bookdiscusses probiotics’ mode of action and probiotics’ practicalapplication in animal production, while explaining the use ofprobiotics in preventing and fighting animal diseases. The beneficialeffects of probiotics in animal production have been related to different modesof action.