Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Antioxidants and Disease Prevention

  • Formatas: 212 pages
  • Serija: Modern Nutrition
  • Išleidimo metai: 01-Nov-2024
  • Leidėjas: CRC Press Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781040290682
  • Formatas: 212 pages
  • Serija: Modern Nutrition
  • Išleidimo metai: 01-Nov-2024
  • Leidėjas: CRC Press Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781040290682

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Eleven papers by leading investigators study the role of antioxidants in preventing major diseases including cancer, heart disease, eye disease, AIDS, and immune dysfunction. The text provides information on a number of disease entities, examines evidence based on laboratory, animal, and clinical studies, and presents an up-to- date review of the field. Intended for nutritionists, epidemiologists, students, researchers, and clinicians. Annotation c. by Book News, Inc., Portland, Or.

The role of antioxidants and other nutritional agents in disease prevention is a widely discussed subject, attracting attention from professionals in all areas of medicine. This often-debated and rapidly evolving area of medicine could have important implications for how diseases are treated.

Recenzijos

This is an interesting and readable minitext that achieves its goal of being directed to both laypersons and neophyte academics, although its usefulness to scientists already in the field ..would be most uniquely valuable to early students of the discipline, be they informed laypersons or students planning to enter disciplines related to nutrition and health. Carroll E. Cross, Dept. of Internal Medicine,University of California, Davis


Chapter 1 Introduction 1(2) Harinder S. Garewal
Chapter 2 The Safety of B-Carotene and the Antioxidant Vitamins C and E 3(16) Anthony T. Diplock
Chapter 3 Antioxidants and Immune Function 19(12) Paula F. Inserra Sussan K. Ardestani Ronald Ross Watson
Chapter 4 Antioxidants and AIDS 31(14) Zhen Zhang Paula F. Inserra Ronald Ross Watson
Chapter 5 Antioxidants and Cancer: The Epidemiologic Evidence 45(22) Jerry W. McLarty
Chapter 6 Antioxidant Nutrients and Lung Cancer 67(20) Susan T. Mayne Regina G. Ziegler
Chapter 7 Antioxidant Nutrients and Oral Cavity Cancer 87(10) Harinder S. Garewal
Chapter 8 Selenium and Cancer Prevention 97(18) Gerald F. Combs, Jr.
Chapter 9 Antioxidants and LDL Oxidation 115(16) Cindy J. Fuller I. Jialal
Chapter 10 Antioxidants and Coronary Artery Disease Prevention 131(18) Richard M. Hoffman Harinder S. Garewal
Chapter 11 Nutritional Antioxidants and Prevention of Age-Related Eye Disease 149(30) Paul F. Jacques Index 179
Harinder Garewal