Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Aquatic Resources Potential to Foster Food Security in Developing Countries

Edited by (Portuguese Institute for the Sea and Atmosphere, Lisbon, Portugal)
  • Formatas: 193 pages
  • Serija: Food Science and Technology
  • Išleidimo metai: 06-Feb-2024
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9798891135000
  • Formatas: 193 pages
  • Serija: Food Science and Technology
  • Išleidimo metai: 06-Feb-2024
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9798891135000

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

The book Aquatic Food Potential to Foster Food Security in Developing Countries aims to contribute scientific knowledge to formulate better strategies against hunger, including the valuable marine and freshwater resources that are now more and affordable due to aquaculture. It includes strategies of two countries - Angola and Brazil - to increase food security, innovative techniques to disinfect and scan for microorganisms and showcase studies located in Africa and South America, highlighting the impact of aquaculture on improving the availability and quality of food as well as family's livelihoods.