Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Art of Distilling, Revised and Expanded: An Enthusiast's Guide to the Artisan Distilling of Whiskey, Vodka, Gin and other Potent Potables

4.28/5 (50 ratings by Goodreads)
  • Formatas: 192 pages
  • Išleidimo metai: 01-Jan-2019
  • Leidėjas: Quarry Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781631595554
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 192 pages
  • Išleidimo metai: 01-Jan-2019
  • Leidėjas: Quarry Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781631595554
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

The Art of Distilling, Revised and Expanded presents the techniques and inspirations of the most innovative micro-distillers working today and ties it together with incredible insider photography.

In this comprehensive guide to artisan distilling, American Distilling Institute founder Bill Owens will teach you how contemporary master distillers transform water and grain into the full range of exquisite, timeless spirits. The Art of Distilling, Revised and Expanded is your exclusive backstage pass into the world of small-scale distilling of whiskies, gins, vodkas, brandies, and many other spirits. 

Like no other book on the subject, The Art of Distilling goes to lengths to explore the actual craft of distilling, in detail. Beginning with a brief history of distilling and introduction to the process itself, this book offers a comprehensive overview of the art of distilling today

The revised and expanded edition includes even more practical tips, tricks, and instruction and has been updated to include growth and development in the artisan distilling space over the past decade. 

The Art of Distilling, Revised and Expanded is the consummate insider's guide to distilling and its techniques.
Distiller, publisher, photographer, brewer, and raconteur, author Bill Owens is president of the American Distilling Institute. His website, www.distilling.com, is the most comprehensive source of industry and hobby information for the distilling enthusiast. Owens spent nearly two decades as the publisher of Beer and American Brewer magazines and he is the author of How to Build a Small Brewery.