Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Art of Truffle Farming: A detailed guide on truffle farming, from land selection to culinary integration

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 25-Nov-2024
  • Leidėjas: tredition GmbH
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9783384434722
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 25-Nov-2024
  • Leidėjas: tredition GmbH
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9783384434722
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Dive into the enchanting world of truffles with The Art of Truffle Farming, a comprehensive guide that unravels the mysteries behind cultivating one of nature's most prized delicacies. Whether you're an aspiring farmer or a seasoned grower looking to refine your techniques, this book provides invaluable insights into every step of the truffle farming journey. From selecting the perfect soil and tree pairings to fostering the delicate symbiosis that truffles require, Jeremy Townsend offers a deep understanding of the science and craft of truffle cultivation. Learn how to navigate the ecological, climatic, and practical challenges that accompany truffle farming, and discover the tools and strategies needed to maximize yields. But this guide doesn't stop at the farm it takes you into the culinary realm, exploring how freshly harvested truffles can elevate dishes and transform dining experiences. Packed with expert advice, detailed case studies, and inspiring anecdotes, The Art of Truffle Farming is your ultimate companion to success in this lucrative and rewarding field. Embrace the art, master the craft, and unlock the potential of truffle farming today!