Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Basic Illustrated Edible Wild Plants and Useful Herbs

4.15/5 (24 ratings by Goodreads)
  • Formatas: PDF+DRM
  • Serija: Basic Illustrated Series
  • Išleidimo metai: 22-Oct-2018
  • Leidėjas: Falcon Guides
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781493036417
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: PDF+DRM
  • Serija: Basic Illustrated Series
  • Išleidimo metai: 22-Oct-2018
  • Leidėjas: Falcon Guides
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781493036417
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

For a generation, the Basic Illustrated series has been as much a part of the outdoors experience as backpacks and hiking boots. Information-packed tools for the novice or handy references for the veteran, these volumes distill years of knowledge into affordable and portable books. Whether youre planning a trip or thumbing for facts in the field, Basic Illustrated books tell you what you need to know.

Learn how to:

Forage for wild plants and herbs and identify edible berries Treat a variety of ailments and illnesses, from colds to heart disease and more Distinguish between edible and nonedible parts of plants Moderate your intake of certain plants and herbs to avoid physical illness Make delicious desserts, herbal teas, and other healthy recipes
Acknowledgments ix
Introduction xi
Wild Plant Foraging Rules xii
Forager's Dozen
1(4)
Edible Mushrooms
5(9)
Survival Foods
14(9)
Yards, Gardens, Prairies, and Meadows
23(18)
Fruit and Berries
41(21)
Wetlands
62(11)
Edible Plants of Eastern Forested Areas
73(9)
Trees and Nuts
82(12)
Edible Plants of the Mountain West
94(15)
Edible Plants of the Desert
109(5)
Marine Vegetables
114(5)
Appendix A Poisonous Plants 119(8)
Appendix B Recipes 127(19)
Appendix C References and Resources 146(3)
Recipe Index 149(1)
Index 150(5)
About the Author 155
Jim Meuninck is a biologist and counselor who, for more than thirty years, has studied the use of wild plants as food and medicine in North America, Europe, Central America, Japan, and China. He lives on the shores of Eagle Lake, in Edwardsburg, Michigan.