Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Bebidas maceradas: Un manual para la elaboracion de vermut, fernet, bitter

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 13-Feb-2025
  • Leidėjas: Autores del Mundo SRL
  • Kalba: spa
  • ISBN-13: 9789878760445
Kitos knygos pagal šią temą:
Bebidas maceradas: Un manual para la elaboracion de vermut, fernet, bitter
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 13-Feb-2025
  • Leidėjas: Autores del Mundo SRL
  • Kalba: spa
  • ISBN-13: 9789878760445
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Este libro ofrece una completa guía para quienes desean adentrarse en el mundo de las bebidas maceradas como el vermut, el fernet y los bitters. Escrito por un experto en biotecnología y alimentos, combina el rigor técnico con consejos prÔcticos para elaborar estas bebidas tanto en casa como a nivel profesional. Desde la selección de botÔnicos y materias primas hasta las técnicas de extracción y recetas, el autor comparte su pasión y conocimientos para inspirar a los lectores a crear sabores únicos y auténticos. Ideal para aficionados, mixólogos y emprendedores del mundo de las bebidas.