neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
1. Bioengineering of Fruits and Vegetables: Current Status and Future Prospects
2. Genetic Transformation of Fruit and Vegetable Crops: Challenges and Opportunities
3. Developing Bioengineered Fruits and Vegetables for Postharvest Quality Improvement Using Heterologous, Overexpression, and Combinatorial Engineering
4. Enhancing Postharvest Stability and Shelf Life of Perishable Fruits and Vegetables Using Molecular Approaches
5. RNA Interference: Applications in Postharvest Quality Improvement of Fruits and Vegetables
6. Emerging Trends of Genome Editing Technology for Improvement of Postharvest Quality of Horticultural Crops
7. Regulating Postharvest Pathogen Infection and Decay Using Biotechnological Tools
8. Promoter Engineering for Improving Fruit and Vegetable Traits
9. Epigenetic Regulation of Pre- and Postharvest Quality Traits in Fruits and Vegetables
10. Genetically Modified Leafy Vegetables
11. Genetic and Genome Engineering of Underutilized Fruit and Vegetables Crops: Challenges and Opportunities for Postharvest Quality Improvement
12. Biosensors: Recent Advancements in Postharvest Management of Fruits
13. Bioengineering of Fruits and Vegetables Using Emerging Tools: Role of H2S, NO, H2O2 in Postharvest Quality Improvement
14. Metabolic Engineering of Plant Volatiles in Fruits and Vegetables for Postharvest Quality Enhancement