neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Preface
Editors
Contributors
Chapter 1
Introduction to Biofiller-Reinforced Degradable Polymer Composites
Chapter 2
Processing and Properties of Poly(lactic acid)/Nanocellulose Nanocomposites
Chapter 3
Preparation and Characterization of Poly(3-Hydroxybutyrate-Co-3-Hydroxyvalerate)/Paddy Straw Powder Biocomposites
Chapter 4
Surface Modification of Kapok Husk on the Properties of Soy Protein Isolate Biocomposite Films Using Methyl Methacrylate
Chapter 5
Protein-Based Fillers in Biodegradable Polymer Composites
Chapter 6
Study of Thermoplastic Starch Incorporation on Polylactic Acid/Natural Rubber Blends via Dynamic Vulcanization Approach
Chapter 7
Chemical Modification of Nypa fruticansFiber as Filler on the Mechanical and Thermal Properties of PLA/rLDPE Biocomposites
Chapter 8
Mechanical, Thermal, and Degradation Properties of Linear Low-Density Polyethylene/Polyvinyl Alcohol/Kenaf Bast Powder Composites
Chapter 9
Mechanical Properties and Degradation Behavior of Polyvinyl Alcohol/Starch Blend
Chapter 10
Ubi gadong (Dioscorea hispida) as Potential Biocomposite Material: A Comprehensive Review
Chapter 11
Processing and Modification of Starch into Thermoplastic Materials
Chapter 12
Modification of Thermoplastic Starch with Natural Fiber
Chapter 13
Biocomposite Materials in Design for Sustainability
Chapter 14
Tensile Properties of Sugar Palm Fiber-Reinforced Polymer Composites: A Comprehensive Review
Chapter 15
Extraction and Characterization of Malaysian Cassava Starch, Peel, and Bagasse, and Selected Properties of the Composites
Chapter 16
Characterization of Corn Fiber-Filled Cornstarch Biopolymer Composites
Index
.