neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Chapter 1 The Moringa Genus: Botanical and Agricultural Research
Chapter 2
Genetic Diversity of the MoringaGenus
Chapter 3
Agronomical Aspects of Moringa oleifera(Moringa)
Chapter 4
Moringa: Phytochemical and Health Benefits
Chapter 5
Quality Control and Safety ofMoringa
Chapter 6
Phytochemicals from MoringaSpecies
Chapter 7
Peptides: The Other Bioactive Constituents ofMoringa
Chapter 8
Antioxidant Properties of MoringaSpecies
Chapter 9
Anti-Inflammatory Properties ofMoringa oleifera
Chapter 10
Antidiabetic and Anti-obesity Properties of MoringaSpecies
Chapter 11
Perspectives on the Study ofMoringa