Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Bite by Bite: American History through Feasts, Foods, and Side Dishes

3.59/5 (189 ratings by Goodreads)
  • Formatas: 176 pages
  • Išleidimo metai: 28-May-2024
  • Leidėjas: Simon & Schuster
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781665935524
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 176 pages
  • Išleidimo metai: 28-May-2024
  • Leidėjas: Simon & Schuster
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781665935524
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Explore the fascinating history of America as told through the lens of food in this illustrated nonfiction middle grade book that lays out the diverse cultures that have combined to create the rich and delicious tapestry of the American country and cuisine.

As American as apple pie. It’s a familiar saying, yet gumbo and chop suey are also American! What we eat tells us who we are: where we’re from, how we move from place to place, and how we express our cultures and living traditions.

In twelve dishes that take readers from thousands of years ago through today, this book explores the diverse peoples and foodways that make up the United States. From First Salmon Feasts of the Umatilla and Cayuse tribes in the Pacific Northwest to fish fries celebrated by formerly enslaved African Americans, from “red sauce” Italian restaurants popular with young bohemians in the East to Cantonese restaurants enjoyed by rebellious young eaters in the West, this is the true story of the many Americas—laid out bite by bite.