Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Boston Chef's Table: Extraordinary Recipes from Beantown

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 03-Jun-2025
  • Leidėjas: Globe Pequot Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781493087624
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 03-Jun-2025
  • Leidėjas: Globe Pequot Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781493087624
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

"This updated edition brings recipes from the best chefs in the Boston area right to your kitchen. With more than 50 recipes, gorgeous color photos, and sidebars dedicated to the city's culinary history and ethnic food enclaves, this book is your go-to kitchen companion"--



The Boston Chef’s Table brings recipes from the best chefs in the Boston area right to your kitchen. These contemporary recipes represent the very best Boston has to offer from Ravioli with Roasted Peaches and Pistachio Pesto to the classic Hot New England Lobster Roll to Boston Cream Pie.

With more than 50 recipes, gorgeous color photos, and sidebars dedicated to the city’s culinary history and ethnic food enclaves, The Boston Chef’s Table is your go-to kitchen companion.

Clara Silverstein is a former food writer at the Boston Herald who has contributed articles to the Boston Globe and The Oxford Encyclopedia of Food and Drink in America and is the co-author of the New England Soup Factory Cookbook. The author of four additional books, she has taught writing at GrubStreet and presented food history talks around New England. She lives near Boston with her husband.