Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Bread: The Ultimate Cookbook

4.30/5 (20 ratings by Goodreads)
  • Formatas: 800 pages
  • Serija: Ultimate Cookbooks
  • Išleidimo metai: 14-Jan-2025
  • Leidėjas: Cider Mill Press Book Publishers LLC
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781400348473
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 800 pages
  • Serija: Ultimate Cookbooks
  • Išleidimo metai: 14-Jan-2025
  • Leidėjas: Cider Mill Press Book Publishers LLC
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781400348473
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Your comprehensive guide to artisanal bread making.

This exceptional collection of recipes from around the globe offers a delightful exploration of tastes, techniques, and traditions. From the classic sourdough to challah, Japanese milk bread, and beyond, each recipe has been carefully tested to ensure perfect results every time.

  • 300+ traditional and innovative recipes
  • Master key techniques for kneading, proofing, and baking
  • Learn how to select the right flour
  • Understand the importance of temperature and timing

Bread is an invaluable resource for novice bakers and seasoned professionals seeking new challenges and flavors. Whether you’re looking to perfect your baguette, experiment with ancient grains, or simply discover the joy of homemade bread, baking has never been easier—or more delicious!



Your comprehensive guide to artisanal bread making.
The Editors of Cider Mill Press craft high-quality cookbooks, elegant wine and spirits projects, humorous parodies, classic children's books, and more.