Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Bryony's Country Kitchen

  • Formatas: 224 pages
  • Išleidimo metai: 28-Jan-2025
  • Leidėjas: The Book Guild Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781836287124
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 224 pages
  • Išleidimo metai: 28-Jan-2025
  • Leidėjas: The Book Guild Ltd
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781836287124
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Bryony Hill has spent a lifetime cultivating homegrown ingredients and cooking delicious homemade food. In her latest cookbook, Bryony's Country Kitchen, she shares a wealth of knowledge and an abundance of seasonal, tasty meals that are simple to prepare, no matter what your experience in the kitchen or ingredients available. Whilst many dishes are plant-based or vegetarian, the book also has plenty of meat, poultry and fish suggestions to cater for all tastes and occasions. Amongst the myriad soups, salads, savouries and sauces there are simple lists of ingredients and some basic instructions all you need for culinary success. Because cooking doesn t need to be complicated. With a foreword by Glynn Christian