neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Chromium: Sources, speciation, toxicity and chemistry.- Chromium dynamics in the soil-plant continuum.- Distribution of Cr in soil and its uptake by plants.- Chromium profile in soil, fodders and plasma of crossbreed cattle.- Speciation, chemistry, geogenic formation and dispersion of Chromium in groundwater.- Health risk linked to Cr toxicity in food and environment.- Health impacts of Cr contamination on human health.- A critical evaluation of chromium (III) ecotoxicity to aquatic and terrestrial plants.- Antioxidant defense: A key mechanism of Cr tolerance.- Effects and responses of Cr in plants.- Molecular mechanisms of chromium tolerance in plants: a key role of antioxidant defense.- Microbial remediation technologies for chromium removal: Mechanism, challenges and Future prospect.- Employing microbes for Cr removal.- Toxicity of rhizospheric chromium contaminated soil and its phytoremediation.- Phytoremediation Cr from soil/water.- Genetic engineering for Cr removal.- Toxicity of hexavalent Chromium: A review.