Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Combustible Organic Materials: Determination and Prediction of Combustion Properties

  • Formatas: 283 pages
  • Serija: de Gruyter Stem
  • Išleidimo metai: 06-Sep-2022
  • Leidėjas: De Gruyter
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9783110782257
  • Formatas: 283 pages
  • Serija: de Gruyter Stem
  • Išleidimo metai: 06-Sep-2022
  • Leidėjas: De Gruyter
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9783110782257

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

The combustion properties of organic materials are used to assess their safety specifications. This knowledge is necessary to avoid potentially disastrous fires. The experimental determination of the combustion properties of a new organic compound is laborious and sometimes even impossible. This book describes methods for the determination and prediction of the combustion properties of organic compounds, along with some examples and exercises. This 2nd Edition includes an updated and improved presentation of the applicationnof different new models for reliable prediction of diverse aspects of flammability of organic compounds.