Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Communication to Bridge the Gap Between Food Production and Nutrition and Health: Proceedings of a Workshop

  • Formatas: 68 pages
  • Išleidimo metai: 17-Jan-2025
  • Leidėjas: National Academies Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780309728843
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 68 pages
  • Išleidimo metai: 17-Jan-2025
  • Leidėjas: National Academies Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780309728843
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

The National Academies Food and Nutrition Board hosted a public workshop in May 2024 to explore the challenges and successes of bidirectional communication between producers of food and consumers about food sources, production, and composition. Speakers from a broad range of disciplines, including agriculture and nutrition researchers, journalists, social scientists, and more considered the health and nutrition needs of consumers across the food system. This proceedings summarizes the presentations and discussions that occurred at the workshop.

Table of Contents



Front Matter 1 Introduction 2 Challenges and Successes in Communicating about Food Sources and Food Production 3 Challenges and Successes in Communicating about Food Composition 4 Challenges and Successes in Communicating Health and Nutrition Needs of Consumers Across the Food System References Appendix A: Workshop Agenda Appendix B: Biographical Sketches of the Speakers and Session Moderators