Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Continuous Ferment: The History of Beer and Brewing in New Zealand

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 09-Nov-2023
  • Leidėjas: Auckland University Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781776711154
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 09-Nov-2023
  • Leidėjas: Auckland University Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781776711154
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Since the first brew by Captain James Cook and the crew of the Resolution at Dusky Sound in April 1773, the story of beer has been deeply intertwined with the history of Aotearoa – from the early settlers' prodigious consumption of golden ale to the six o' clock swill, from prohibition to the ‘ Black Budget' , from the domination of Lion and DB to the rise of craft beer.In this remarkable story of New Zealanders and beer, Greg Ryan tackles the big questions: Why did people drink and did they do so excessively by contemporary international standards? What did people drink and in what circumstances? How did tastes change over time? What role did brewers and publicans play in the community, other than as dispensers of alcohol Richly illustrated, astute and entertaining, Continuous Ferment is both a fascinating analysis of New Zealand' s social history and a book for anyone with an enthusiasm for malt and hops, barrels and bottles, pilsners and porters.