Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Cooking Meets Chemistry

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 16-Feb-2025
  • Leidėjas: Distributed via Smashwords
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9798230432616
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 16-Feb-2025
  • Leidėjas: Distributed via Smashwords
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9798230432616
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

This book unveils the hidden chemistry behind everyday culinary processes, from the Maillard reaction and caramelization to the transformative power of fermentation and pH balance. It delves into the molecular magic of taste, aroma, and texture, shedding light on the building blocks of flavor and the reactions that create bold, unforgettable dishes. Whether uncovering the secrets of spices, the alchemy of sweetness, or the synergy of flavor pairings, the book inspires readers to experiment in their kitchen lab, troubleshoot with confidence, and embrace the limitless possibilities of chemistry in crafting extraordinary culinary experiences.