Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Cool Pasta: Reinventing the Pasta Salad

3.25/5 (22 ratings by Goodreads)
  • Formatas: 160 pages
  • Išleidimo metai: 04-Apr-2024
  • Leidėjas: Hardie Grant Books (UK)
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781784885809
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 160 pages
  • Išleidimo metai: 04-Apr-2024
  • Leidėjas: Hardie Grant Books (UK)
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781784885809
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Pasta salads are back, but not as you know them…  Cool Pasta presents bright, delicious and original pasta recipes that will breathe fresh life into your favorite store-cupboard staple.    Pasta salad is the perfect warm weather dish: rummage through the shelves of your local store to rustle up a summery lunch for the next few days, prepare a big platterful for when company’s comin’, or simply eat it straight from the mixing bowl as you scan your diary for potluck or picnic potential.   With 60+ innovative recipes including Tuna Melt – the iconic sandwich reimagined as a pasta salad, Spanakopasta with grilled feta and crispy filo shards, silky and tangy Brown ButterGnocchi Chaat, and a tongue-numbing Sichuan-Style Pici Salad, Cool Pasta takes the heat off every social occasion and brings texture, contrast and exciting flavours to the al fresco table.

Recenzijos

First, a heads up: this book is mayo-free. Instead, theres a room temp tuna pasta with crispy roasted white beans and capers. There are spicy kimchi noodles with sesame and cheddar frico. Theres Green Goddess orecchiette with avocado, roasted pumpkin seeds, and corn nuts. Theres Brown Butter Gnocchi Chaat, which quite honestly sounds perfect. -- Maggie Hoffman * Epicurious *

Tom Jackson (Teej to his mates) is a cook, writer & creative director from Birmingham, England, currently living and working in London. He is the co-creator of the award-winning food media brand Twisted. This is his first cookbook.