Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: CRISPR/Cas-Mediated Genome Editing in Plants

  • Formatas: 478 pages
  • Išleidimo metai: 30-Jun-2023
  • Leidėjas: Taylor & Francis Ltd
  • ISBN-13: 9781000771251
  • Formatas: 478 pages
  • Išleidimo metai: 30-Jun-2023
  • Leidėjas: Taylor & Francis Ltd
  • ISBN-13: 9781000771251

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

With over 820 million people facing hunger in today’s world, the need of the hour is the design of plant varieties with high yield, improved traits, and resistance properties in order to mitigate the detrimental impacts of biotic and abiotic stress conditions on food crops. This volume highlights the use of Clustered Regularly Interspaced Short Palindromic Repeats (CRISPR) and CRISPR-associated nuclease proteins as a solution for sustainable agriculture. CRISPR/Cas-mediated genome editing (GE) provides a robust, simple, precise, efficient, economical, and revolutionary toolbox that leads to improved plant traits with enhanced yield, quality, and resistance against various stresses, including climate-related stress, insect pests and diseases, pollution-related stresses, etc.

Key features of the book:

  • Explains the differences between conventional breeding, genetically modified crops, and genome editing approaches using CRISPR/Cas
  • Introduces the tools of genome editing, such as ZFNS (zinc finger nucleases), mega nucleases, and TLENS (transcription activator-like effector nucleases)
  • Covers the history, origin, discovery, structure, and classification of CRISPR/Cas
  • Examines the databases and computational approaches of CRISPR/Cas
  • Highlights genome editing of important crop plants with CRISPR/Cas systems, including wheat, maize. tomato, Brassica crops, rice, fruits
  • Explores potential applications of CRISPR/Cas systems for climate smart crops