neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Series Preface
List of Figures
Introduction, Alain Touwaide
1. Plants as Staple Foods, Melitta Weiss Adamson
2. Plants as Luxury Foods, Alain Touwaide
3. Trade and Exploration, Federica Rotelli
4. Plant Technology and Science: Perception and use of plants in China, Huaiyu Chen
5. Plants and Medicine, Iolanda Ventura, Tony Hunt, Johannes Gottfried Mayer
6. Plants in Culture, Divya Kumar-Dumas
7. Plants as Natural Ornaments. Pre-modern Iranian and Eastern-Islamic Lands, Yves Porter
8. The Representations of Plants: Mediators of Body and Soul, Sarah Kyle
Endnotes
Bibliography
Notes on Contributors
Index