Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Databook of Antioxidants

  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 01-Mar-2025
  • Leidėjas: Elsevier Science
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781774670538
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: PDF+DRM
  • Išleidimo metai: 01-Mar-2025
  • Leidėjas: Elsevier Science
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781774670538
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Databook of Antioxidants, Second Edition covers general information, physical properties, health and safety considerations, ecological properties, and the use and performance of each featured antioxidant. A general information section includes CAS #, common name/synonym, acronym, chemical category, moisture content, and more. The physical properties section features data on state, odor, color (Gardner and Platinum-cobalt scales), acid number, ash contents, and other characteristics. The health and safety section displays data on flashpoint, autoignition temperatures, explosive LEL and UEL, NFPA flammability and reactivity, ingestion, first aid, and beyond.The ecological properties portion of the book contains data on biodegradation probability, aquatic toxicity LC50, and partition coefficients, and the book concludes with a chapter on use and performance considerations with information on manufacturer, outstanding properties, typical applications, recommended dosage, concentration used, food approval, and more. This book is an excellent companion to the Handbook of Antioxidants, Second Edition which has also been published recently. Both books supplement each other without repeating the same information - one contains data another theory, mechanisms of action, practical effects and implications of application. - Contains information on each antioxidant that is broken into five sections: General Information, Physical Properties, Health and Safety, Ecological Properties, and Use and Performance- Includes an introductory chapter in which general indicators of performance are discussed- Features a chapter with information on the data fields included in the description of individual stabilizers