Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Dazzling sweets... for the skilled wife

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 11-Nov-2024
  • Leidėjas: Arabookverse Ltd
  • Kalba: ara
  • ISBN-13: 9789779911489
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 11-Nov-2024
  • Leidėjas: Arabookverse Ltd
  • Kalba: ara
  • ISBN-13: 9789779911489
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Food culture around the world has turned into a discourse that seeks to improve the way of life. In addition to traditional recipes and cooking methods, culinary publications have begun to focus on healthy diets and sustainable ways of life in cooking and handling the table. Food coverage has become a present part of publishing house publications, so that food becomes a ritual. It reflects people''s culture and lifestyle more than a means of continuity.The simple and elegant recipes presented by the author of the book are like a call to remind us that what we eat is not just food on a plate, but rather an action that forms part of an exciting cycle of nature, and nothing is more exciting than that except the delicious smell that fills our noses when the item we are preparing reaches complete maturity, so let us leave the lady of the house. In her kitchen with the book, to try for herself the varieties that she carefully chose and explained simply so that they would be appetizing.