Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Devil Is In the Details: Mike Rypka and the Torchy's Tacos Story

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 18-Feb-2025
  • Leidėjas: Triumph Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781637270530
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 18-Feb-2025
  • Leidėjas: Triumph Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781637270530

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

This is not your everyday restaurant story.

In 2006—before food trucks were cool—Mike Rypka had a used trailer, a red vespa, and a resolute dream of opening a taco joint. Zipping around Austin, Texas, making deliveries and spreading the word, he staked his reputation on a menu of experimental tacos coined by customers as "Damn good!"

Over 100 brick-and-mortar locations later, a lot has changed at Torchy's Tacos, but the dedication to honesty and originality remains—alongside Rypka's memories of the steppingstones and wild chances that brought him here.

In The Devil Is in the Details, bestselling author Don Yaeger takes readers on a madcap journey of redemption, risk and ultimately reward, chronicling the pivotal choices and hard-earned wisdom that went into building a restaurant chain from the ground up.

This thrilling story touches all corners of the restaurant industry, from Rypka's rock-bottom teenage years working his first job as a fry cook, to country clubs and corporate kitchens, to the recent, unprecedented challenge of expanding his business during the coronavirus pandemic.

Part love story, part biography, part manifesto. What is depicted in these pages is not just the history of a taco restaurant, but an account of the people behind a beloved brand, its quirky culture and its big heart.