Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Dietary Patterns to Prevent and Manage Diet-Related Disease Across the Lifespan: Proceedings of a Workshop

  • Formatas: 80 pages
  • Išleidimo metai: 18-Apr-2024
  • Leidėjas: National Academies Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780309716628
  • Formatas: 80 pages
  • Išleidimo metai: 18-Apr-2024
  • Leidėjas: National Academies Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780309716628

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

The National Academies Food Forum hosted a public workshop in August 2023 that explored the state of the science on the linkages between dietary patterns and diet-related chronic disease across the lifespan. Workshop presenters looked at dietary assessment, novel biomarkers for assessing dietary quality, and how diet influences the developmental origins of chronic disease, as well as the multitude of modifiable influences on dietary patterns and how these, in turn, affect chronic disease risk and susceptibility. The workshop also examined how to translate science into practice to improve dietary guidance adherence, highlighting examples of organizations working towards advancing the health of communities.

Table of Contents



Front Matter 1 Introduction 2 Setting the Stage on Dietary Patterns and Chronic Disease 3 Dimensions of Food Choice and Influences on Dietary Patterns 4 Role of Industry and Consumer Perspectives 5 Lessons Learned and Translating Solutions for the Future References Appendix A: Workshop Agenda Appendix B: Acronyms and Abbreviations Appendix C: Biographical Sketches of Workshop Speakers and Planning Committee Members