Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Dietary Reference Intakes: Proposed Definition of Dietary Fiber

  • Formatas: 74 pages
  • Išleidimo metai: 12-Jul-2001
  • Leidėjas: National Academies Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780309170635
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 74 pages
  • Išleidimo metai: 12-Jul-2001
  • Leidėjas: National Academies Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780309170635
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

The current situation regarding labeling and defining dietary fiber in the United States and many other countries is arbitrary due to its reliance on analytical methods as opposed to an accurate definition that includes its role in health. Without an accurate definition, compounds can be designed or isolated and concentrated using the currently available methods, without necessarily providing beneficial health effects. Other compounds can be developed that are nondigestible and provide beneficial health effects, yet do not meet the current U.S. definition based on analytical methods. For the above reasons, the Food and Nutrition Board, under the oversight of the Standing Committee on the Scientific Evaluation of Dietary Reference Intakes, assembled a Panel on the Definition of Dietary Fiber to develop a proposed definition(s) of dietary fiber. This Panel held three meetings and a workshop.
Overview and Charge to the Panel
1(2)
Definitions of Dietary Fiber
3(9)
Issues in Defining Dietary Fiber
12(10)
Proposed Definition of Dietary Fiber
22(4)
Impact of the Definitions of Dietary Fiber and Unresolved Issues
26(8)
References
34(9)
Appendix A: Acknowledgments 43(2)
Appendix B: Glossary 45(4)
Appendix C: Development and Evolution of Methods Used to Purify and Measure Dietary Fiber 49(14)
Appendix D: Determination of Energy Values for Fibers 63