neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
1. Overview of the Current Global Market for Dried Fruit Products and General Aspects of Fruit Drying
2. Guideline and Selection of Dryers for Different Fruit Products
3. Drying Characteristics of Dried Fruit Products
4. Quality of Dried Fruit Products
5. Aroma Retention in Dried Fruit Products
6. Instrumentation Techniques and Analyses of Bioactive Compounds in Different Fruit Products
7. Storage and Quality Degradation of Dried Fruit Products
8. Emerging and Advanced Drying Technologies for Drying of Different Fruit Products
9. Techno-Economic Evaluation for Cost-Effective Drying of Different Fruit Products
10. Future Prospects and Global Market Demand for Dried Fruit Products