Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Eating People: Understanding Cannibalism

  • Formatas: 130 pages
  • Serija: Psychology Research Progress
  • Išleidimo metai: 24-Dec-2019
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781536168570
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 130 pages
  • Serija: Psychology Research Progress
  • Išleidimo metai: 24-Dec-2019
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781536168570
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Eating People: Understanding Cannibalism by David Lester reviews current knowledge about cannibalism. The book details examples of cannibalism in order for groups to survive after shipwrecks and airplane crashes, and in times of famine during wars. Examples of cannibalism during World War Two and in the German concentration camps is presented. Lester described his recent research on efforts to provide empirical data for a typology of cannibals and on serial murderers who have engaged in cannibalism of their victims. Other topics include: cannibalism in ancient mythology, cannibalism in animals, body parts used for medicinal purposes, and modern fads such as drinking urine and eating the placenta after childbirth. Lester also reviews current debates about cannibalism such as whether primitive societies ever incorporated cannibalism as a cultural custom in their societies and whether anthropological reports of cannibalism in these societies can be believed since anthropologists have never witnessed cannibalism. Arguments that children like cannibal fairy stories because those stories satisfy their unconscious desires are criticized, and the onus placed on their parents who choose to read such stories. Finally, cannibalism in the culture with the best documentation of cannibalism over the last 2,000 years (China) is detailed, and this provides evidence for different types of cannibalism including survival cannibalism and revenge cannibalism.