Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Encyclopedia of Pasta: Over 350 Recipes for the Ultimate Comfort Food

4.00/5 (36 ratings by Goodreads)
  • Formatas: 560 pages
  • Serija: Encyclopedia Cookbooks
  • Išleidimo metai: 19-Nov-2024
  • Leidėjas: Cider Mill Press Book Publishers LLC
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781400346288
  • Formatas: 560 pages
  • Serija: Encyclopedia Cookbooks
  • Išleidimo metai: 19-Nov-2024
  • Leidėjas: Cider Mill Press Book Publishers LLC
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781400346288

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Capture the heart and soul of pasta with 350 rich recipes in this extraordinary encyclopedic cookbook.

Be it a classic Lasagna, a creamy Carbonara, or a simple yet delicious Aglio e Olio, The Encyclopedia of Pasta has it all. This book caters to all levels of culinary expertise, from the novice cook making their first Spaghetti Bolognese to the seasoned chef exploring intricate, lesser-known dishes. Each recipe is accompanied by clear, step-by-step instructions, an uncluttered design, expert tips, and stunning full-color photography that will inspire you to bring these culinary treasures to your own kitchen. Learn how to pair the right pasta shape with the perfect sauce and explore the art of making fresh homemade pasta.

Inside you’ll find:

  • Pasta recipes from A to Z
  • Mouthwatering photography
  • Easy-to-follow instructions for making your own handmade pasta

This authentic collection of diverse recipes will transport you straight to the heart of Italy. Love putting food on the table with The Encyclopedia of Pasta.



Capture the heart and soul of pasta with 350 rich recipes in this extraordinary encyclopedic cookbook.
The Coastal Kitchen believes that food is the easiest way to create the connection and meaning we all need in our lives. To help build this foundation, our editors work to bring the very best recipes, techniques, and ideas from the culinary world into your home, creating books that emphasize quality, accessibility, and simplicity, and make it a bit easier to infuse your life with balance, joy, and beauty.