Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Epic Salads: For Every Mood, Craving and Occasion

3.56/5 (17 ratings by Goodreads)
  • Formatas: 224 pages
  • Išleidimo metai: 01-Oct-2024
  • Leidėjas: Hardie Grant Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781761441752
  • Formatas: 224 pages
  • Išleidimo metai: 01-Oct-2024
  • Leidėjas: Hardie Grant Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781761441752

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Epic Salads will satisfy every salad craving, no matter your mood. The latest vegetarian cookbook from plant-based cook Jessica Prescott, Epic Salads includes over 60 recipes from light and fresh to hearty and wholesome. Rather than a side or simple starter, this book shows you how to make delicious and filling salads that are meals in their own right.

Jessica walks you through the five key elements for building delicious salads: leaf, body, protein, dressing and crunch. Armed with this knowledge, you’ll never make a boring salad again. From a simple soba noodle salad to a showstopping haloumi, chickpea and rice salad or the ultimate loaded guacamole, there’s something everyone will love. 

Whether you’re looking for a fresh lunch option or need to feed a family of fussy eaters, Epic Salads is the unpretentious guide to making delicious, easy and accessible plant-based meals.

Jessica Prescott is a New Zealand-born mother, cook, author, photographer and postpartum doula, now based in Melbourne, Australia. Jesss plant-based cookbooks are a go-to for vegans and vegetarians worldwide, as well as those wanting to introduce more plant-based eating into their life. Her simple, yummy and nourishing recipes are perfect for every day or entertaining.