neleidžiama
neleidžiama
Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).
Reikalinga programinė įranga
Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)
Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba Mac kompiuteryje, Jums reikalinga Adobe Digital Editions (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas Adobe Reader, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)
Negalite skaityti šios el. knygos naudodami Amazon Kindle.
Part
1. Basic information about HPLC1. Introductory information regarding HPLC
2. Overview of HPLC instrumentation and its use3. Parameters for the characterization of HPLC separation4. Equilibrium types in HPLC5. Intermolecular forces6. Characterization of analytes and matrices
7. Mobile phases and their properties8. Analytical HPLC columns and their characteristics
Part
2. Main types of HPLC separations 9. Reversed-phase HPLC10. Other HPLC separations performed on hydrophobic stationary phases11. Hydrophilic interaction chromatography (HILIC)12. Other HPLC separations performed on polar stationary phases13. Ion-exchange, ion-moderated, and ligand-exchange liquid chromatography14. Chiral HPLC Separations15. Size exclusion HPLC16. Affinity, immunoaffinity, and aptamer type HPLC17. Mixed mode HPLC
Part
3. Practice of HPLC analysis18. Utilization of HPLC in chemical analysis
Part
4. Appendices