Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Exile's Cookbook: Medieval Gastronomic Treasures from al-Andalus and North Africa

  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 08-Aug-2023
  • Leidėjas: Saqi Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780863569975
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: EPUB+DRM
  • Išleidimo metai: 08-Aug-2023
  • Leidėjas: Saqi Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9780863569975
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

The Exiles Cookbook brings together 480 recipes, including roasts and stews, breads, condiments, preserves, sweetmeats, and even hand-washing soaps. It offers a fascinating insight into the cuisine of Muslim Spain and North Africa in the period its regional characteristics and historical antecedents, but also its links to culinary traditions in other parts of the Muslim world.

This elegant translation by Daniel L. Newman is based on all the manuscripts of the text that are known to have survived. It is accompanied by an introduction and extensive notes contextualising the recipes, ingredients, tableware and cooking practices.