Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Flavor Thesaurus: More Flavors: Plant-Led Pairings, Recipes, and Ideas for Cooks

4.32/5 (187 ratings by Goodreads)
  • Formatas: 368 pages
  • Išleidimo metai: 23-May-2023
  • Leidėjas: Bloomsbury Publishing USA
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781639731145
  • Formatas: 368 pages
  • Išleidimo metai: 23-May-2023
  • Leidėjas: Bloomsbury Publishing USA
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781639731145

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

"The reigning champion of matching ingredients." -Yotam Ottolenghi

"Brilliant, informative, and witty." -Rukmini Iyer

The plant-led follow-up to The Flavor Thesaurus, "a rich and witty and erudite collection" (Epicurious), featuring 92 essential ingredients and hundreds of flavor combinations.

With her debut cookbook, The Flavor Thesaurus, Niki Segnit taught readers that no matter whether an ingredient is “grassy” like dill, cucumber, or peas, or “floral fruity” like figs, roses, or blueberries, flavors can be created in wildly imaginative ways. Now, she again draws from her “phenomenal body of work” (Yotam Ottolenghi) to produce a new treasury of pairings-this time with plant-led ingredients.

More Flavors explores the character and tasting notes of chickpea, fennel, pomegranate, kale, lentil, miso, mustard, rye, pine nut, pistachio, poppy seed, sesame, turmeric, and wild rice-as well as favorites like almond, avocado, garlic, lemon, and parsley from the original-then expertly teaches readers how to pair them with ingredients that complement. With her celebrated blend of science, history, expertise, anecdotes, and signature sense of humor, Niki Segnit's More Flavors is a modern classic of food writing, and a brilliantly useful, engaging reference book for every cook's kitchen.



The plant-led follow-up to The Flavor Thesaurus, "a rich and witty and erudite collection" (Epicurious), featuring 99 essential ingredients and numerous flavor combinations.
Introduction 1(5)
Caramel Roasted
6(22)
Leguminous
28(12)
Flower & Meadow
40(18)
Floral Fruity
58(20)
Prunus
78(10)
Dried Fruit
88(16)
Creamy Fruity
104(12)
Sour Fruity
116(28)
Cruciferous
144(18)
Zesty Woody
162(10)
Sweet Starchy
172(12)
Animalic
184(14)
Allium
198(8)
Nutty Milky
206(24)
Light Green
230(12)
Herbal
242(10)
Spicy Woody
252(16)
Sweet Woody
268(12)
Dark Green
280(27)
Bibliography 307(1)
Recipes Index 307(12)
General Index 319(16)
Pairings Index 335(16)
Acknowledgments 351