Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Food of Bharat: A Chef's Journey through India's Rich Culinary History

  • Formatas: 256 pages
  • Išleidimo metai: 04-Mar-2025
  • Leidėjas: Hardie Grant Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781761440199
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 256 pages
  • Išleidimo metai: 04-Mar-2025
  • Leidėjas: Hardie Grant Books
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781761440199
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Chef Helly Raichura takes a deep dive into India's history through its cuisine, introducing regional and cultural dishes.

A cookbook like no other, The Food of Bharat is a deep dive into India's culinary history, exploring how Indian cuisine has evolved from the earliest times to the modern day. Chef Helly Raichura, founder of popular Melbourne restaurant Enter Via Laundry, illuminates historical insights with delicious recipes from across regional India.

From the importance of ghee to the adopted flavours of tomato and chilli, Helly shows a different side to the foods of India – and challenges the idea of what Indian cuisine is. Bharat is the oldest-known name of the subcontinent we now call India, and The Food of Bharat charts a course through thousands of years of culinary history. The 68 recipes include Marron head rassam, Abalone with tomato and lemon gum broth, and Helly's famous 'I am not pasta' dish, Khandavi.

In The Food of Bharat, India's diverse cultures, cuisines and people are brought to life through colourful photographs and Helly's incredible recipes, which marry authentic techniques with native and seasonal Australian produce.