Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Food Chemistry

Edited by , Edited by , Edited by , Edited by , Edited by , Edited by
  • Formatas: 381 pages
  • Išleidimo metai: 01-Dec-2007
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781619421363
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 381 pages
  • Išleidimo metai: 01-Dec-2007
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781619421363
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

This book introduces the chemistry and properties of six essential nutrients contained in foods, including water, carbohydrates, lipids, proteins, vitamins, and minerals and special attention is given to their changes undergone during processing and storage and the effects of these changes on the quality of foods. Food additives and toxic substances in foods are also included in this book. Tables and illustrations will be widely employed in the book to offer readers with in-depth insight into food chemistry. These features make the book a valuable tool for food chemists, food technologists, engineers, biochemists, nutritionists, and analytical chemists for food and agricultural research, food control and other related purposes. The book can also be used as a textbook for university students and teachers for leaning and teaching Food Chemistry.
Preface vii
Contributors ix
About the Editors xi
Chapter 1 Introduction
1(8)
Dongfeng Wang
Chapter 2 Water
9(26)
Jianqian Kan
Guoqing Huang
Chapter 3 Carbohydrates
35(72)
Dongfeng Wang
Jipeng Sun
Guoqing Huang
Xiaolin Zhou
Liping Sun
Chapter 4 Lipids
107(30)
Shengrong Shen
Dongfeng Wang
Undurti N. Das
Chapter 5 Proteins
137(54)
Hong Lin
Lisha Wu
Shuhui Wang
Chapter 6 Vitamins
191(32)
Yibin Zhou
Dongfeng Wang
Ping Dong
Chapter 7 Minerals
223(24)
Dongfeng Wang
Lina Yu
Haiyan Li
Bin Zhang
Shuhui Wang
Xingguo Liang
Chapter 8 Food Flavors
247(26)
Xiaoxiong Zeng
Guaoqing Huang
Chapter 9 Food Additives
273(32)
Linwei Liu
Shiyuan Dong
Chapter 10 Toxicants in Foods
305(48)
Wang Dongfeng
Guoqing Huang
Shuhui Wang
Index 353