Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Food For The Greedy

(Myofascial Pain Treatment Center, Springfield, Virginia, USA)
  • Formatas: 96 pages
  • Išleidimo metai: 01-Feb-2013
  • Leidėjas: Routledge
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781136210815
  • Formatas: 96 pages
  • Išleidimo metai: 01-Feb-2013
  • Leidėjas: Routledge
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781136210815

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

First published in 2005. This volume, filled with delicious and unusual recipes, is perfect for any cook who wishes to prepare beautiful foods using ingredients of the highest quality. It includes only those recipes which are unlikely to be found in other books, permitting epicures and bold chefs to sample such dishes as Haddock Monte Carlo, Basque Kidney Potatoes and Marina Pudding to name a few.
Introduction;
Chapter 2 SOUPS AND SAUCES;
Chapter 3 FISH;
Chapter 4 LUNCH OR SUPPER DISHES;
Chapter 5 CHICKEN AND MEAT DISHES;
Chapter 6 VEGETABLES;
Chapter 7 PUDDINGS AND CREAMS;
Chapter 8 CAKES AND BISCUITS;
Chapter 9 SAVOURIES AND SALADS Index;