Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Food Processing and Preservation

  • Formatas: 182 pages
  • Išleidimo metai: 14-Oct-2021
  • Leidėjas: CRC Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781000486582
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 182 pages
  • Išleidimo metai: 14-Oct-2021
  • Leidėjas: CRC Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9781000486582
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

This book provides an exhaustive coverage on all the types of food products processing and their preservation. It also provides a brief introduction to their importance in employment generation.
Note: T& F does not sell or distribute the hardback in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka.

This book provides an exhaustive coverage on all the types of food products-fruits, vegetables, cereals, dairy and meat processing and their preservation. It also provides a brief introduction to their importance in employment generation.
Note: T&F does not sell or distribute the hardback in India, Pakistan, Nepal, Bhutan, Bangladesh and Sri Lanka.
1. Introduction To Preservation of Foods
2. Role of Food Processing/Preservation in Income and Employment Generation
3. Processing and Preservation of Fruits and their Products
4. Processing and Preservation of Vegetables and their Products
5. Processing and Preservation of Cereal and Cereal Products
6. Processing and Preservation of Dairy and Dairy Based Products
7. Processing and Preservation of Meat and Meat Products
H.R. Naik, Islamic University of Science and Technology, J&K, India.

Tawheed Amin, Sher-e-Kashmir University of Agricultural Sciences and Technology of Kashmir, J&K, India.