Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Food Science and Security

Edited by , Edited by
  • Formatas: 342 pages
  • Išleidimo metai: 01-Mar-2018
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781617284236
Kitos knygos pagal šią temą:
  • Formatas: 342 pages
  • Išleidimo metai: 01-Mar-2018
  • Leidėjas: Nova Science Publishers Inc
  • ISBN-13: 9781617284236
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

This is a collection of eleven research papers that take up topics related to biotechnology based approaches to improving agriculture and food security in the developing world. Scientists from universities around the world contribute work that explores topics such as the contribution of plant technology to food security in the 21st century; bio (single cell) protein: issues of production, toxins and commercialization status; food security and materialism; an examination of gender differences in the relationship between reporting a food hardship and physical health; investigating viral hepatitis A dynamics in Campania, Italy; seafood as a functional food in decreasing the risk for the metabolic syndrome; improvement of poultry meat nutritional value and quality; livestock and food security with special reference to the developing countries. Annotation ©2010 Book News, Inc., Portland, OR (booknews.com)