Atnaujinkite slapukų nuostatas

El. knyga: Fundamentals of Plants Biotechnology and Pathology

  • Formatas: 2 pages
  • Išleidimo metai: 30-Jun-2020
  • Leidėjas: Amiga Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9789389980721
Kitos knygos pagal šią temą:
Fundamentals of Plants Biotechnology and Pathology
  • Formatas: 2 pages
  • Išleidimo metai: 30-Jun-2020
  • Leidėjas: Amiga Press
  • Kalba: eng
  • ISBN-13: 9789389980721
Kitos knygos pagal šią temą:

DRM apribojimai

  • Kopijuoti:

    neleidžiama

  • Spausdinti:

    neleidžiama

  • El. knygos naudojimas:

    Skaitmeninių teisių valdymas (DRM)
    Leidykla pateikė šią knygą šifruota forma, o tai reiškia, kad norint ją atrakinti ir perskaityti reikia įdiegti nemokamą programinę įrangą. Norint skaityti šią el. knygą, turite susikurti Adobe ID . Daugiau informacijos  čia. El. knygą galima atsisiųsti į 6 įrenginius (vienas vartotojas su tuo pačiu Adobe ID).

    Reikalinga programinė įranga
    Norint skaityti šią el. knygą mobiliajame įrenginyje (telefone ar planšetiniame kompiuteryje), turite įdiegti šią nemokamą programėlę: PocketBook Reader (iOS / Android)

    Norint skaityti šią el. knygą asmeniniame arba „Mac“ kompiuteryje, Jums reikalinga  Adobe Digital Editions “ (tai nemokama programa, specialiai sukurta el. knygoms. Tai nėra tas pats, kas „Adobe Reader“, kurią tikriausiai jau turite savo kompiuteryje.)

    Negalite skaityti šios el. knygos naudodami „Amazon Kindle“.

Plant biotechnology is a set of techniques used to adapt plants for specific needs or opportunities. Situations that combine multiple needs and opportunities are common. For example, a single crop may be required to provide sustainable food and healthful nutrition, protection of the environment, and opportunities for jobs and income. Finding or developing suitable plants is typically a highly complex challenge. Plant biotechnologies that assist in meeting the challenge include genomics, molecular-assisted selection, and transgenic crops. These biotechnologies allow researchers to detect and map genes, discover their functions, select for specific genes in genetic resources and breeding, and transfer genes for specific traits into plants where they are needed. NIFA funds research, training, and extension for developing and using biotechnologies for food and agriculture.